jún
5

Sok Boldogságot!

Címkék: gondolatok elet | Szerző: Szs | 11:51 am

Sok boldogságot kívánok minden házas, és házasodó részére, s legfőképpen Edinának és Endrének, akik ma házasodtak, akik már egy ideje, hogy meghozták életük ezen fontos döntését, s ma hivatalossá is tették!!!

Bár ezen blog személyes, s itt  van lehetőség közbeszólni , megosztani dolgokat, de mégsem kívánkozom megosztani, vagy nagydobra verni olyan dolgokat, amelyek személyes ügyek, s ezt írom azok felé, akik kicsit visszásan tartózkodnak eleve a blog-írástól, hát haggyám azon való személyes megnyílvánulástól ...

Míg egy esküvő megkötése az pubblikus megnyílvánulás, a nagypubblikum előtti szövetségkötés.

 – Hát szívből kívánom számotokra a legjobbakat!!!

S ezen témánál maradva megvallom (bár eddig se volt titok), hogy életem egyik legjobb dolgai között van házasságom, házasságunk, s valóban sok pozitivumot tartalmaz a házasélet, persze, ha meg van élve a megfelelő keretek között, s meggyőződésem, hogy mint egy ház építése, amely kezdődik az alapokon, majd a falak felhúzásán, s a tető felrakásávál se fejeződik be az azon való munkálkodás,mert utána is állandó karbantartással , folyamatos takarítással, időközönkénti meszelésekkel, az idővel elhasználódott dolgok javításával jár ... de mintahogy egy ház biztosít, védelmet, meleget, egy saját teret, helyet pihenésre, felüdülésre, a saját személyiségünk megnyílvánulására, de mindenesetre egy nagyon pozitív és biztos érzést rejt magában ez a szó: ház, házam, lakásom, otthonom.. , ugyanúgy a házasság is lehet és jelenthet, s kell, hogy legyen, számunkra valóban egy meleg fészket, ahol két de mégis egyfajta madárka költheti a tojásait...

Persze ez egy sokkal összetettebb téma annál, hogy egy- két szóval le lehessen írni,  s végeérhetetlen témákkal lehetne beszélni arról hogy mi is a házasság, meg mi nem, meg mire alapozódik, s hol vannak a határai, meg miben nincsenek határok, meg mik az abban jelenlévő szereplők feladatai, felelősségei, s mik nem... de ma egy örömünnep van valakik számára, akiknek van egy alapjuk amire ketten együtt úgy döntöttek, hogy közösen kívánnak arra építkezni, amelyhez sok sikert kívánunk!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://samuzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr672058320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása