máj
9

Allati dolgok

| Szerző: Szs | 8:56 am

 

Egykor lattam egy musort a tv-ben, amin lesokkoltam, s az allattenyesztesrol, helyesebben azok "kalitkaban" tartasarol szolt, a jobb minosegu hus erdekeben.

A  borjukat akkora ketrecekbe teszik, hogy ne tudjanak megmozdulni, igy a husok finom es feher marad, mint a kisebbeknek.

Ezt elmeseltem egy ismerosomnek, aki beszamolt egy tyuk-tenyeszetbeli elmenyeirol.

 

Ahol meg az a cel, hogy minel tobbet tojjanak, akkora ketrecben, ahol epp elfernek, s a lampakkal, amelyek ejjel-nappal mennek, hogy a tyukok aktiv allapotban maradjanak.

 

         

      S igy valoban megengedhetik maguknak azt, hogy ezen tojasok lenyegesebben olcsobban beszerezhetoek legyenek!

Neha elgondolkozok azon, hogy sokszor amikor hallani lehet a hirekben, hogy igy meg ugy bannak az allatokkal, akkor ezek kozott szinte sohasem beszelnek azon allatokrol, amelyek az ember fogyasztasara vannak... pedig szegenykek, legalabb e rovidke eletukben lathatnanak jobb napokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://samuzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr421985294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása